Velkommen til Ballerup Kommunes Feriefond

Ny bestyrelse
Fonden har per 6. januar 2021 fået ny bestyrelse. Bestyrelsen har konstitueret sig sådan:

Formand: Henrik Opstrup - Center for Skoler, Institutioner og Kultur
Næstformand: Tina Eckhaus - Center for Skoler, Institutioner og Kultur
Kasserer: Jeppe Bønlykke Bang - Center for Økonomi
Sekretær: Torben Bille - Center for By, Erhverv og Miljø
Bestyrelsesmedlemmer: Leif Lyngby Lodahl - Center for Politik og Organisation og Michael ”Turbo” Jørgensen - Ungdomsskolen

Kalender 2021
Kalenderen for 2021 er nu åben. Det betyder, at alle ledige lejemål i 2021 kan bookes, bortset fra lejemål i højsæsonen, som lægges i lodtrækning.

Lodtrækning 2021
Frem til 22. februar kl. 9:00 kan der oprettes op til 10 lodder på huse i højsæsonen. Lodtrækningen foretages umiddelbart derefter. Det er muligt at slette eller ændre prioritering i hele perioden. Straks efter at lodtrækningen har fundet sted, får alle deltagere besked om, hvorvidt de har vundet eller tabt. 
 
Afbud
På grund af corona-situationen vil alle der har lejet et af feriefondens lejemål have mulighed for at annullere dette.
Hvis du ønsker at annullere lejemålet, skal du sende en mail til feriehus@balk.dk med oplysning om navn, lejemål og periode.
Det fulde lejebeløb vil blive refunderet.

Log ind:

Log ind ved at skrive dit fornavn og din adgangskode. Hvis det er første gang du logger ind, er din adgangskode dit CPR-nummer.
Dit fornavn
Adgangskode/CPR
Når du er logget ind, skal du ændre din adgangskode.

Oprettelse?

Ansatte, der ikke tidligere har benyttet hjemmesiden, og tidligere ansatte, der er pensioneret fra Ballerup Kommune, skal oprettes som brugere. Send en mail til feriehus@balk.dk med oplysninger om dit navn, adresse, arbejdsplads og cpr.nr.