Ballerup Kommunes Feriefond

Seneste nyt
Vi har åbnet kalenderen den 1. december for et nyt tilbud: Hus 15 - Lalandia i Billund.
Vi har ligeledes åbnet for Hus 16 - Skallerup Klit (samme hus som hidtil). Begge huse er i lodtrækning til højsæsonen, men resten af sæsonen kan bookes frit
Vi har forlænget aftalerne om Hus 13 - Berlin og Hus 14 - Lucca på landet. De er ikke med i lodtrækningen så alle perioder kan bookes fra 1.december (først til mølle)

Proces er igangsat om opløsning af Feriefonden.
Hvorfor nu det?

Den nye ferielov omfatter samtidighedsferie, hvor man optjener og afvikler ferie samtidig. Det betyder at feriefondene får betydeligt færre uhævede feriemidler end hidtil.
For at kunne drive Fonden er det et grundlægende vilkår, at der tilgår tilstrækkeligt med uhævede feriemidler.
Fondsbestyrelsen har indgået et samarbejde med Kammeradvokaten om en opløsning.
  
Hvornår opløses Feriefonden?
Bestyrelsen forventer at vi i år 2020 fortsætter tilbud om leje af feriefaciliteter.
I første omgang skal Fonden have en godkendelse af opløsning fra STAR (Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering) dernæst skal Fonden søge Civilstyrelsen, som er overordnet fondsmyndighed, om endelig godkendelse. Civilstyrelsen har ca. 6 måneders ekspeditionstid.

Svær beslutning
For Fondsbestyrelsen har det været en tung og svær beslutning. Feriefonden har eksisteret i over 30 år og har været drevet af ansatte for ansatte, og der er stadig en stor interesse for at leje Fondens feriehuse.
Bestyrelsen er blevet nødt til at udvise rettidig omhu og med betydelig færre uhævede feriemidler, vil det ikke være muligt at drive Fonden videre.
 
Med venlig hilsen
Feriefondens bestyrelse
 

Log ind:

  • Log ind ved at skrive dit fornavn og din adgangskode. Hvis det er første gang du logger ind, er din adgangskode dit CPR-nummer.
  • Dit fornavn :
  • Adgangskode/CPR :
  • Når du er logget ind, skal du ændre din adgangskode.

Oprettelse?

Ansatte, der ikke tidligere har benyttet hjemmesiden, og tidligere ansatte, der er pensioneret fra Ballerup Kommune, skal oprettes som brugere. Send en mail til feriehus@balk.dk med oplysninger om dit navn, adresse, arbejdsplads og cpr.nr. 

Login Problemer

Virker dit login ikke så klik på "Klik her, hvis du har glemt din kode." Hjælper det ikke så send en mail til feriehus@balk.dk eller ring - hverdage mellem kl. 8.30 og kl. 12.30 - på tlf. 44772438.