Ballerup Kommunes Feriefond

Kalenderen for 2019
Kalenderen for 2019 er nu klar og den 1. oktober kl. 00:00 åbnes der for bookning af alle vore danske lejemål i hele 2019 bortset fra højsæsonen.
Vi trækker lod om ugerne i højsæsonen d. 25 februar 2019. Du kan oprette op til 10 lodder og det skal ske inden den 25/2 kl. 10:30.

Berlin
Vi har forlænget vores aftale i Berlin med et halvt år (maj -  slut oktober). Vi åbner kalenderen for den periode d. 1. december kl. 00:00. Bemærk at højsæsonen for Berlin ikke er med i lodtrækningen. Her gælder "først til mølle". 

Lucca
Der er kun én uge tilbage i Lucca. Der ikke spærret for booking selvom systemet skriver, at den først kan bookes fra 4/3.
Vi kalder stedet for "Lucca på landet" - et skønt stenhus med 4 lejligheder hvor ejeren bor i den ene. Der er plads til 4 + 2 personer.
Der er 300 m til bussen. Der er 13 km. til Lucca, 25 km. til Pisa, 70 km. til Firenze og 35 km. til stranden. 
Huset er ikke i lodtrækning - her gælder "først til mølle"
(Klik her og log ind for at komme til Lucca)

Log ind:

  • Log ind ved at skrive dit fornavn og din adgangskode. Hvis det er første gang du logger ind, er din adgangskode dit CPR-nummer.
  • Dit fornavn :
  • Adgangskode/CPR :
  • Når du er logget ind, skal du ændre din adgangskode.

Oprettelse?

Ansatte, der ikke tidligere har benyttet hjemmesiden, og tidligere ansatte, der er pensioneret fra Ballerup Kommune, skal oprettes som brugere. Send en mail til feriehus@balk.dk med oplysninger om dit navn, adresse, arbejdsplads og cpr.nr. 

Login Problemer

Virker dit login ikke så klik på "Klik her, hvis du har glemt din kode." Hjælper det ikke så send en mail til feriehus@balk.dk eller ring - hverdage mellem kl. 8.30 og kl. 12.30 - på tlf. 44772438.