Ballerup Kommunes Feriefond

Coronavirus
På grund af den kritiske situation, har alle der har lejet et af feriefondens lejemål, mulighed for at annullere dette.
Hvis du ønsker at annullere lejemålet, skal du sende en mail til feriehus@balk.dk med oplysning om navn, lejemål og periode.
Det fulde lejebeløb vil blive refunderet.

Feriefonden opløses - Hvorfor nu det
Den nye ferielov omfatter samtidighedsferie, hvor man optjener og afvikler ferie samtidig. Det betyder at feriefondene får betydeligt færre uhævede feriemidler end hidtil.
For at kunne drive Fonden er det et grundlægende vilkår, at der tilgår tilstrækkeligt med uhævede feriemidler.
For Fondsbestyrelsen har det været en tung og svær beslutning. Feriefonden har eksisteret i over 30 år og har været drevet af ansatte for ansatte, og der er stadig en stor interesse for at leje Fondens feriehuse.
Bestyrelsen er blevet nødt til at udvise rettidig omhu og med betydelig færre uhævede feriemidler, vil det ikke være muligt at drive Fonden videre.
Fondsbestyrelsen har indgået et samarbejde med Kammeradvokaten om en opløsning.
  
Hvornår opløses Feriefonden?
Bestyrelsen forventer at vi i år 2020 fortsætter tilbud om leje af feriefaciliteter.
I første omgang skal Fonden have en godkendelse af opløsning fra STAR (Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering) dernæst skal Fonden søge Civilstyrelsen, som er overordnet fondsmyndighed, om endelig godkendelse. Civilstyrelsen har ca. 6 måneders ekspeditionstid.

 
Med venlig hilsen
Feriefondens bestyrelse

 

Log ind:

  • Log ind ved at skrive dit fornavn og din adgangskode. Hvis det er første gang du logger ind, er din adgangskode dit CPR-nummer.
  • Dit fornavn :
  • Adgangskode/CPR :
  • Når du er logget ind, skal du ændre din adgangskode.

Oprettelse?

Ansatte, der ikke tidligere har benyttet hjemmesiden, og tidligere ansatte, der er pensioneret fra Ballerup Kommune, skal oprettes som brugere. Send en mail til feriehus@balk.dk med oplysninger om dit navn, adresse, arbejdsplads og cpr.nr. 

Login Problemer

Virker dit login ikke så klik på "Klik her, hvis du har glemt din kode." Hjælper det ikke så send en mail til feriehus@balk.dk eller ring - hverdage mellem kl. 8.30 og kl. 12.30 - på tlf. 44772438.