Ballerup Kommunes Feriefond

Langeland sælges
Feriefonden har sat Hus 3, Langeland til salg. Det skyldes dalende interesse som medfører ubalance i driftsøkonomien, hvilket ikke er tilladt i forhold til det regelsæt, som feriefonden er underlagt.
Feriehuset er nu inaktivt i vores kalender og kan ikke længere bookes (31/10 2016)
Huset sælges gennem Home i Svendborg. Kontantprisen er sat til 875.000 kr. Det er muligt at give et uforpligtende prisforslag. (Link)

Bornholm renoveres
Bornholm er blever opdateret med et nyindrettet badeværelse hvor toilet, brusekabine og skabe er blevet udskiftet og væggene er malet.
Der er desuden kommet nye spisebordsstole og dobbeltsengen i det ene værelse er også ny.
I starten af september males huset udvendigt (hvis vejret tillader det) og i slutningen af september udskiftes de 2 enkeltsenge i kammeret.  

Kalenderen for 2018
Kalenderen for 2018 aktiveres den 1.oktober 2017. Herefter er der åbent for bookning af alle vores lejemål i hele 2018 undtagen til højsæsonen. 

Ikke flere ledige perioder i Lucca i Italien


Vi har haft stor succes med vores nyhed i 2017 hvor Feriefonden har indgået en aftale om at leje en ferielejlighed i nærheden af Lucca i Toscana i Italien. Vi har lejet den fra den 3. juni og 16 uger frem.
Lejligheden kan kun lejes på ugebasis og koster 4400 kr. pr. uge for 4 personer. Hertil kommer leje af håndklæder og sengelinned og obligatorisk slutrengøring som afregnes direkte til ejeren på stedet. Er man 5 personer koster det €70 ekstra (afregnes ligeledes direkte til ejeren).
 

Log ind:

  • Log ind ved at skrive dit fornavn og din adgangskode. Hvis det er første gang du logger ind, er din adgangskode dit CPR-nummer.
  • Dit fornavn :
  • Adgangskode/CPR :
  • Når du er logget ind, skal du ændre din adgangskode.

Oprettelse?

Ansatte, der ikke tidligere har benyttet hjemmesiden, og tidligere ansatte, der er pensioneret fra Ballerup Kommune, skal oprettes som brugere. Send en mail til feriehus@balk.dk med oplysninger om dit navn, adresse, arbejdsplads og cpr.nr. 

Login Problemer

Virker dit login ikke så klik på "Klik her, hvis du har glemt din kode." Hjælper det ikke så send en mail til feriehus@balk.dk eller ring - hverdage mellem kl. 8.30 og kl. 12.30 - på tlf. 44772438.