Ballerup Kommunes FeriefondLangeland sælges

Feriefonden har sat Hus 3, Langeland til salg. Det skyldes dalende interesse som medfører ubalance i driftsøkonomien, hvilket ikke er tilladt i forhold til det regelsæt, som feriefonden er underlagt.
Feriehuset er nu inaktivt i vores kalender og kan ikke længere bookes (31/10 2016)
Huset sælges gennem Home i Svendborg. Kontantprisen er sat til 875.000 kr. Det er muligt at give et uforpligtende prisforslag. (Link)

Bornholm renoveres
Bornholm er blever opdateret med et nyindrettet badeværelse hvor toilet, brusekabine og skabe er blevet udskiftet og væggene er malet.
Der er desuden kommet nye spisebordsstole og dobbeltsengen i det ene værelse og de 2 enkeltsenge i kammeret er også nye. Maling af huset udvendigt er udsat til 2018. 

Kalenderen for 2018
Kalenderen for 2018 er aktiv. Der er åbent for bookning af alle vores lejemål i hele 2018 - undtagen til højsæsonen. Påske og jul er til næste år ikke længere specielle mellemsæsonperioder - fremover er de almindelig lavsæson. Vi har forkortet højsæsonen og lagt en mellemsæson ind lige efter sommerferien. Den er ikke med i lodtrækningen.
I Lalandia lejer vi kun huset ud, når Badelandet er åbent.
Mandag den 26. februar foretager vi lodtrækningen til sommeren 2018. Du kan oprette lodder indtil kl. 9:00 samme dag.

Nye tilbud
Feriefonden arbejder på, at vi også i 2018 kan tilbyde et ferieophold i Italien. Vi er også ved at undersøge muligheden for at leje en ferielejlighed i Berlin. 

 

Log ind:

  • Log ind ved at skrive dit fornavn og din adgangskode. Hvis det er første gang du logger ind, er din adgangskode dit CPR-nummer.
  • Dit fornavn :
  • Adgangskode/CPR :
  • Når du er logget ind, skal du ændre din adgangskode.

Oprettelse?

Ansatte, der ikke tidligere har benyttet hjemmesiden, og tidligere ansatte, der er pensioneret fra Ballerup Kommune, skal oprettes som brugere. Send en mail til feriehus@balk.dk med oplysninger om dit navn, adresse, arbejdsplads og cpr.nr. 

Login Problemer

Virker dit login ikke så klik på "Klik her, hvis du har glemt din kode." Hjælper det ikke så send en mail til feriehus@balk.dk eller ring - hverdage mellem kl. 8.30 og kl. 12.30 - på tlf. 44772438.