Ballerup Kommunes Feriefond

Langeland sælges
Feriefonden har sat Hus 3, Langeland til salg. Det skyldes dalende interesse som medfører ubalance i driftsøkonomien, hvilket ikke er tilladt i forhold til det regelsæt, som feriefonden er underlagt.
Feriehuset er nu inaktivt i vores kalender og kan ikke længere bookes (31/10 2016)  

Kalenderen for 2017
Kalenderen for 2017 er klar. Der er åbent for bookning af alle vores lejemål i hele 2017 undtagen til højsæsonen. 

Lodtrækning til højsæsonen 2017
Vi har gennemført lodtrækningen. Eventuelle ledige huse i højsæsonen frigives mandag d. 6/3 efter kl. 10:00. 


Nyhed i 2017 


Feriefonden har indgået en aftale om at leje en ferielejlighed i nærheden af Lucca i Toscana i Italien. Vi har lejet den fra den 3. juni og 16 uger frem.
Lejligheden kan kun lejes på ugebasis og koster 4400 kr. pr. uge for 4 personer. Hertil kommer leje af håndklæder og sengelinned og obligatorisk slutrengøring som afregnes direkte til ejeren på stedet. Er man 5 personer koster det €70 ekstra (afregnes ligeledes direkte til ejeren).
Ferielejligheden er IKKE i lodtrækning, men kan bookes med det samme.

Log ind:

  • Log ind ved at skrive dit fornavn og din adgangskode. Hvis det er første gang du logger ind, er din adgangskode dit CPR-nummer.
  • Dit fornavn :
  • Adgangskode/CPR :
  • Når du er logget ind, skal du ændre din adgangskode.

Oprettelse?

Ansatte, der ikke tidligere har benyttet hjemmesiden, og tidligere ansatte, der er pensioneret fra Ballerup Kommune, skal oprettes som brugere. Send en mail til feriehus@balk.dk med oplysninger om dit navn, adresse, arbejdsplads og cpr.nr. 

Login Problemer

Virker dit login ikke så klik på "Klik her, hvis du har glemt din kode." Hjælper det ikke så send en mail til feriehus@balk.dk eller ring - hverdage mellem kl. 8.30 og kl. 12.30 - på tlf. 44772438.